Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Kahraman Bobo

YazarMesaj
cℓยקค๔яєรร
< - - - Genç Arşiv Admin - - - >
< -  -  -   Genç Arşiv Admin   -  -  - >
cℓยקค๔яєรร

Yengeç At
Rep Puanı : 717
Doğum tarihi : 29/06/90
Lakap : CLupAdR3Ss
İş/Hobiler : MoToR SpoRLaRı

Kahraman Bobo Empty
MesajKonu: Kahraman Bobo   Kahraman Bobo Icon_minitimePerş. Mayıs 14, 2009 5:30 pm

Finalin ilk yarısında suskun görünen Brezilyalı oyuncu, 2. yarıda sahneye bir çıktı, pir çıktı; 2 gol ve 1 asistle geceye damgasını vuran isim oldu.

Kahraman Bobo 18_254541_14FAN01MUR15

Fortis Türkiye Kupası Finali’nin ilk yarısı durgun bir tempoda geçerken, iki takımda da ön plana çıkan bir futbolcu yoktu. Beşiktaş’ta özellikle Bobo’nun silik oyunu, taraftarların homurdanmasına yol açtı. Ancak ikinci 45. dakikanın başlamasıyla birlikte her şey tersine döndü. Sahada öyle bir Bobo vardı ki, müthiş. 56. dakikada ceza alanı dışından mermi gibi bir şutla Volkan’ı mağlup edip Beşiktaş’ı 2-1 öne geçiren Sambacı, 73. dakikada bir kez daha sahne alıp, skoru 3-1’e taşıdı.
Durmuyordu Brezilyalı yıldız. 80’de bu kez Holosko’ya asistini yapıp maçın tam anlamıyla kopmasını sağladı. Düne kadar Fenerbahçe’ye ligde 1, kupada 1 golü bulunan Bobo, dün geceyi 2 gol, 1 asistle tamamladı. Bu arada Yunanistan’ın ulusal radyosuna konuşan Sambacı, Olympiakos’un kendisine yaptığı teklifle ilgili, “Onur verici bir teklif ancak bana direkt ulaşan birşey yok. Menacerimle görüşmüş olabilirler. Ben, Beşiktaş’ta çok mutluyum ve kesinlikle ayrılmaya niyetim yok. Beşiktaş beni göndermediği sürece, kariyerimi burada noktalamayı düşünüyorum” dedi.
http://Www.GencArsiv.Net.Tc

Kahraman Bobo
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Olympiakos'tan Bobo teklifi